Klubbtøy - Bioracer nettbutikk åpen til 2. juli 2020

Postet av Erik Wolla den 25. Jun 2020

HOC Bioracer nettbutikk er åpen fra i dag 25. juni tom torsdag 2. juli. For å komme til nettbutikken klikk her.

Levering ca 14 august.

Registrer deg som kunde i butikken (eller logg inn om du allerede er registrert) og handle klubbtøy etter egne ønsker.

Det er en egen nettbutikk for HOC Triatlon tøy, for å komme til denne klikk her. Ellers samme opplegg som for «vanlig» HOC nettbutikk.

Det anbefales sterkt å lese «Info» fanen for generelle opplysninger om bestilling, betaling, levering, snitt (Proff vs. Race Proven), størrelser, etc. Sport 1 Revetal vil normalt ha noe tøy i sin butikk dersom det er ønskelig å prøve først. Man kan også ta noe annet sykkeltøy man har og måle de samme dimensjonene på dette.

Generelt om HOC klubbtøy og Bioracer:

Tøyet fra Bioracer bestilles av den enkelte i en nettbutikk spesielt for HOC design. Merk at de forskjellige plaggene vises i «standard» Bioracer design i nettbutikken, men de leverte plaggene er selvsagt med HOC design (se trøye og BIB-shorts eksempler nedenfor). Betalingen er direkte til Bioracer via deres betalingsløsning.  For å unngå økonomiske ulemper forbundet med lagerhold, ukurans, etc er HOC Bioracer nettbutikk kun åpen i kortere perioder (typisk 2 uker) og kun 2-3 ganger i løpet av året. Det er ikke fohånsbestemt når nettbutikken vil være åpne, men typisk vil den være åpen i alle fall i 1. halvdel av februar for å kunne ha tøy klart til utesesongen begynner. Annonsering av åpen nettbutikk vil foregå på HOC webside og på Facebook.  Etter at butikken stenger blir bestilt tøy produsert, og leveranse er typisk 6-7 uker senere. Det er ikke 

Tøyet hentes på Sport 1 Revetal.

 

 

 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.