Vellykket gjennomføring av årets siste ritt - Hortensmarka Rundt 2015

Postet av Hortensmarka Rundt den 27. Sep 2015

Badet i solskinn ble Hortensmarka Rundt 2015 gjennomført på lørdag 26. september med start, rundepasseringer og målgang på Nordskogen skole. Det var 140 deltakere, omtrent på linje med de foregående år.

Omtrent en tredel var minirekrutter og rekrutter i aldersklassene 3-9 år. En tredel var fordelt på aldersklasser opp til 16 år og junior og senior kvinner og menn. Beste mann og vinner av Senior menn ble Robinson Mackenzie-Robinson fra Rye Sykkelklubb som på de fire rundene på totalt ca 42 brukte tiden 1:58:11. Beste kvinne ble Ellen Østbye Fremgaard i aldersgruppen K30-39 fra Aaby CK som kom inn på tiden 2:38:33.

Selv om det var solskinn og pent vært var løypa våt etter lengre tid med betydelig nedbør. Rittet ble derfor en anstrengende opplevelse av det sjeldne for mange. En tur i dusjen for rytter og spyling av sykler var derfor greit å få gjort etter målgang. Vi ser at rittet har satt seg som et naturlig avslutningsritt på terminlisten. Vi kunne gjerne tenkt oss flere kvinner som deltok neste år. 12% av deltakerne var kvinner, det er for tynt.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.