Lørdag 30/9 er det igjen Hortensmarka Rundt.

Meld dere på til Hortensmarka Rundt, løypa er ryddet, merket og er klar for gjennomkjøring.

Vi trenger også i år noen gode hjelpere, har du anledning til å hjelpe til noen timer denne lørdagen?

Kontakt: espen@hortensmarkarundt.no

:-)

Terrengtrening minirekrutt/rekrutt onsdag 23. august 2017

Da er sommerferien over og vi tar til med trening igjen.

Første trening finner sted onsdag 23. august. Tid og sted er som vanlig Nordskogen skole kl 1730.

For de eldste vurderer vi en "tjuvstart" mandag 21. august.  Følg med på FB for mer informasjon om det.

Vel møtt.

Hilsen trenergruppa.

Påmeldingen til Hortensmarka Rundt 2017 har åpnet.

PÅMELDING

Hei.
28. mai arrangeres Vestfolds største og et av Norges eldste landeveisritt for 44 gang. I år skjer det litt av hvert, mye er klart og mer kommer etter hvert. Sjekk: www.vestfoldrundt.no

Vi trenger også i år litt hjelp.

Bla dette:

Rigging og rydding.
Sekretariatet.
Kjøre lederbil.
Dele ut premier.
Hjelp til med ritt mat/ kiosk.
Merking av løyper.

Vakt i start/ målområdet

Kan du hjelpe til?
Send e-post til: espen@vestfoldrundt.no

Vestfold Rundt 2017.

Medlemmer i HOC får påmeldingrabatt.

Kontakt oss før påmelding: post@vestfoldrundt.no

Minirekrutter/rekrutter

Oppstart innetrening

Da nærmer vi oss oppstart for innetrening.

Sted: Nordskogen skole.
Tid: Onsdager kl 17-18 for minirekruttene
Onsdager kl 18-19 rekruttene.

Vi er ikke så nøyeregnende med aldersgrenser, slik at alle dem som har vært med på treninger på Nordskogen er velkomne.

Første trening onsdag 9. november.

Vel møtt.

Vi benytter også anledningen til å gjøre oppmerksom på at sykkelklubben gjennom flere år har hatt samarbeid med Skoppum Ski. Vi oppfordrer utøvere som kan tenke seg å trene ski om å melde seg på trening der. Jeg legger ved informasjonsskriv fra skiklubben.

Bilderesultat for trening minirekrutter

Hortensmarka Rundt.

Resultater: Hortensmarka Rundt 2016

HMR2016

:-)

Hortensmarka Rundt og Skoppum Råeste.

Påmeldingen er åpen.

Mer info: HER

Vel gjennomført VR 2016! Tusen takk til dere alle som har bidratt med verdifull dugnadsinnsats i helgen.VR er viktig ritt for oss som klubb og ikke minst et viktig ritt for alle som trener med VR som mål. Været var ikke helt på vår side, men imponerende og godt og se de glade og kalde rytterne i mål!

Horten Naprapati starter sammarbeid med Horten og omegn cykleklubb!

Naprapati innebærer å diagnostisere, behandle og rehabilitere smertetilstander og funksjonelle problemer i ledd og muskler. Behandlingen bygger på ortopedisk medisin kombinert med god kunnskap om bevegelsesapparatets oppbygning og funksjon.

Vi stiller på Vestfold Rundt og hjelper dere med idretts-massasje av stive lår og legger etter rittet. Samtlige medlemmer får i øvrig 10 prosent rabatt ved behandling på vår klinikk.

Vi har god erfaring med idrettsutøvere samt jobb med syklister. Flere av naprapatene som stiller har samarbeidet med syklister på birkebeinerrittet de siste årene, samt ski og løpe-birken.