Horten og Omegn Cykleklubb

Byttehelg for sportsutstyr i 2019 25.-26. Januar 2019

Postet av Horten og Omegn Cykleklubb den 10. Jan 2019

Horten Innebandy klubb arrangerer byttehelgen for sportsutstyr i 2019 den 25. og 26. Januar på Ekserserhuset, Karljohansvern.

Fredag 25. januar mellom kl. 17.00 - 20.00 er det åpent for å kunne levere sportsutstyr som dere vil at andre skal få glede av.

Lørdag 26. er det åpent fra kl. 10.30 - 14.30, hvor man kan kjøpe sportsutstyr til en rimelig penge.

Se igjennom kjellere, loft, garasje og boder for sportsutstyr som ikke er i bruk. Dette kan noen andre ha mye glede av.

Kom igjen folkens! La oss ta i et tak for at barn og unge kan få seg utstyr, slik at flest mulig kan være med i idretten. Nå har vi alle muligheter til å hjelpe barn og unge, som kanskje ikke har råd til å kjøpe nytt utstyr eller andre kan gjøre en god handel.

Vi oppfordrer dere alle sammen til å spre dette budskap til alle i deres klubber, lag, familie, venner og kjente. Jo flere som får vite om dette, jo mer tilgang på utstyr blir det til de som virkelig trenger det.

Ønsker dere alle velkommen til Byttehelgen på Ekserserhuset 25.-26. Januar.

Borgertoget 2018

Postet av Horten og Omegn Cykleklubb den 15. Mai 2018

Vi oppfordrer alle medlemmer til gå i årets borgertog for å vise frem klubbens bredde og engasjement for Hortens innbyggere. Målet er et borgertog med glede, engasjement og begeistring. Still gjerne opp i klubbtøy og med sykkel. Oppmøte på torget litt før kl 16:00.

Vi ønsker forøvrig alle en riktig hyggelig 17. mai feiring!

Tour of Norway for Kids kommer til Horten 20. juli

Postet av Horten og Omegn Cykleklubb den 14. Jul 2017

Tour of Norway for Kids kommer selvfølgelig til Horten også i 2017.

Kids i alderen 0 til 13 år bli med!!

Start kl. 17:00 i Lystlunden, møt opp kl. 16:00 for registrering og utdeling av startnummer.

Gratis å delta - deltagerpremier til alle, noen heldige blir trukket ut til litt flottere premier blant annet en ny sykkel!

Mer info og forhåndpåmelding her.

Sjekk også facebooksidene for hele touren og for Horten og gi "Likes"!!

Se bilder fra ifjor også i Gjengangeren.

Superdeals på HOC teamtøy hos Bikeshop.no

Postet av Horten og Omegn Cykleklubb den 22. Jun 2017

Nå er det superdeals på HOC teamtøy hos Bikeshop.no, ikke gå glipp av denne muligheten til å skaffe deg nytt sykkeltøy til en rimelig penge!

For å komme rett til teamtøyet klikk her!

Bli med på rigging!

Postet av Horten og Omegn Cykleklubb den 27. Mai 2017

Rigging til Vestfold Rundt starter i dag lørdag 27. Mai kl. 13:00 på Torvet.

Om du har anleding til å bidra så møt opp, jo flere vi er jo raskere går det.

Arbeidet vil i hovedsak bestå i å sette ut sperregjerder.